Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Daarna leveren andere bekende en onbekende Rotterdammers hun bijdrage, zoals bijvoorbeeld dominee Hans Visser, diverse bijzondere Rotterdamse ondernemers, enkele mensen uit de Rotterdamse politiek en de inspirators die betrokken zijn bij Be InspiR’d. De opening van de dag duurt tot maximaal 12.00 uur.

Be InspiR’d is een initiatief van de gemeente Rotterdam die Rotterdammers inzet om andere Rotterdammers te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Op dit moment zijn er 20 inspirerende Rotterdammers actief die hun verhaal vertellen bij scholen, debatten, bedrijven, verenigingen en andere organisaties of gemeenschappen die behoefte hebben aan een bijzondere invalshoek. Stichting LOKAAL coördineert het initiatief en maakt de match tussen de organisatie en de inspirator.
Be InspiR’d wil bijzondere mensen een bijzonder podium bieden. Bijvoorbeeld door andere Rotterdammers hun levensverhaal te vertellen of om te laten zien hoe een gebeurtenis het leven ten goede kan keren. Inspirators kunnen met hun optreden andere Rotterdammers inspireren op zoek te gaan naar hun talenten of motiveren deze verder te ontwikkelen.

Meer informatie over Be InspiR’d: http://www.beinspird.nl

De stichting Malaria No More! Nederland maakt onderdeel uit van de wereldwijde inzet om een einde te maken aan de dodelijke gevolgen van malaria. Samen met overheden, het bedrijfsleven en het publiek combineert Malaria No More! een krachtige mix van fondsen werven, het vergroten van bewustzijn en het uitvoeren van projecten om haar doel te bereiken.
Malaria No More! werft fondsen om effectieve malariaprojecten van ervaren Nederlandse en Afrikaanse implementatiepartners mogelijk te maken en roept de Nederlandse overheid, het internationale bedrijfsleven en de Nederlandse bevolking op Malaria No More! hierbij te steunen.
Om de strijd tegen malaria te winnen, vergroot Malaria No More! in Nederland de bewustwording rondom de desastreuze gevolgen van malaria voor mens en economie in Afrika. Daarnaast wijst Malaria No More! erop dat malaria echt overwonnen kan worden omdat de kennis en middelen bestaan om deze dodelijke ziekte te voorkómen en malariapatiënten te genezen.

Voor meer informatie over Malaria No More! Nederland: http://www.malarianomore.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief