Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Tot 5 juli kunnen alle goede doelen hun mooiste advertentie insturen voor de NRC Charity Awards. Winnaars krijgen gratis advertentieruimte in de krant. Er is een vakjury- en een publieksprijs. Beide bestaan uit viermaal een full colour spread in NRC Handelsblad en/of nrc.next. De publieksprijs wordt bepaald via de website; met een emailadres kan eenmaal…

Tot 5 juli kunnen alle goede doelen hun mooiste advertentie insturen voor de NRC Charity Awards. Winnaars krijgen gratis advertentieruimte in de krant.

Er is een vakjury- en een publieksprijs. Beide bestaan uit viermaal een full colour spread in NRC Handelsblad en/of nrc.next. De publieksprijs wordt bepaald via de website; met een emailadres kan eenmaal worden gestemd.  Alle goede doelen ingeschreven in de goede doelendatabank van Kennisbank Filantropie kunnen meedoen. De advertentie dient vóór vrijdag 6 juli upgeload worden via de website. Vorig jaar vond de advertentiewedstrijd voor de eerste maal plaats. Winnaar van de publieksprijs werd Wakker Dier met de ‘evolutie van de kilo knaller’; de publieksprijs was voor het Reumafonds.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief