Wat is er gebeurd met Kahsay Mekonen? Hij woonde op het asielzoekerscentrum in Leersum, maar vlak voor kerst 2013 verdween hij spoorloos. Op 5 januari ontdekte een jogster zijn lichaam in een park in Bremen. De vraag wat er precies met Mekonen is gebeurd, houdt onderzoeksjournalist Sanne Terlingen van OneWorld al meer dan een jaar…

Wat is er gebeurd met Kahsay Mekonen? Hij woonde op het asielzoekerscentrum in Leersum, maar vlak voor kerst 2013 verdween hij spoorloos. Op 5 januari ontdekte een jogster zijn lichaam in een park in Bremen. De vraag wat er precies met Mekonen is gebeurd, houdt onderzoeksjournalist Sanne Terlingen van OneWorld al meer dan een jaar bezig. Samen met Argos (VPRO) en Radio Bremen doet ze (in overleg met zijn familie) onderzoek naar zijn laatste dagen. Kun jij meer vertellen over de laatste dagen van Kahsay Mekonen? Weet je bijvoorbeeld wat hij in Duitsland ging doen? Of beschik je over achtergrondinformatie over mensensmokkelaars en mensenhandelaren die zich bezig houden met het faciliteren van de reis van Eritrese vluchtelingen?

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief