Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Op 6 december is de MyWorld-community ‘zachtjes’ live gegaan. De MyWorld-community is een platform voor iedereen die betrokken is bij kleinschalig ontwikkelingswerk. ‘Actieve wereldburgers’ kunnen elkaar hier treffen voor informatie, advies en het uitwisselen van kennis en ervaring. Ook MyWorld magazine, een nieuwssite voor en over kleinschalig ontwikkelingswerk, is op deze website te vinden. Dit…

Op 6 december is de MyWorld-community ‘zachtjes’ live gegaan. De MyWorld-community is een platform voor iedereen die betrokken is bij kleinschalig ontwikkelingswerk. ‘Actieve wereldburgers’ kunnen elkaar hier treffen voor informatie, advies en het uitwisselen van kennis en ervaring. Ook MyWorld magazine, een nieuwssite voor en over kleinschalig ontwikkelingswerk, is op deze website te vinden.

Dit platform is een initiatief van circa twintig organisaties die betrokken zijn bij kleinschalig ontwikkelingswerk. Zij willen actieve wereldburgers een steun in de rug bieden bij het uitvoeren van hun initiatief. Ook onze eigen staatssecretaris Ben Knapen toonde zich enthousiast. Tijdens een recent Wetgevingsoverleg Ontwikkelingssamenwerking noemde hij het positief dat dit online platform voor kleinschalige goede doelen wordt ontwikkeld.

De komende weken wordt de inhoud verder uitgebouwd en zullen groepen gebruikers de site verkennen en testen. Medio januari is de officiële lancering. Iedereen die wil, kan zich echter nu al aanmelden op www.myworld.nl.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief