Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Haperende hurktoiletten, bloedstollende busritten en ondefineerbaar ongedierte. Reizen in ontwikkelingslanden is vaak verre van ontspannen. Veel Nederlanders met projecten in het Zuiden weten daar alles van. Het ongemak is lastig, hoort erbij en maakt het reizen natuurlijk ook leuk. Wie nog niet eerder in Afrika, Azië of Latijns-Amerika was, kan zich op alle ontberingen voorbereiden…

Haperende hurktoiletten, bloedstollende busritten en ondefineerbaar ongedierte. Reizen in ontwikkelingslanden is vaak verre van ontspannen. Veel Nederlanders met projecten in het Zuiden weten daar alles van. Het ongemak is lastig, hoort erbij en maakt het reizen natuurlijk ook leuk. Wie nog niet eerder in Afrika, Azië of Latijns-Amerika was, kan zich op alle ontberingen voorbereiden met de  kersverse ‘Universele Reisgids voor Moeilijke Landen’ van Jelle Brandt Corstius.

In deze gids lees je onder meer hoe je succesvol afdingt, hoe je vieze hapjes pijnloos doorslikt, in welke rij je moet gaan staan, hoe je een politieagent omkoopt en wat je moet doen met de taximaffia op het vliegveld. Reisveteraan Jelle Brandt Corstius is bekend als presentator van Zomergasten en de televisieseries Van Moskou tot Madagan en Van Moskou tot Moermansk. Dit najaar wordt een serie over India uitgezonden: Van Bihar tot Bangalore.

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief