Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Ondernemen Zonder Grenzen organiseert de zesde business plan competitie voor ondernemers in opkomende economieën. Meedoen kan tot 1 augustus. De competitie staat open voor Nederlandse ondernemers met een bedrijfsactiviteit in een ontwikkelingsland en een financieringsbehoefte van  €10.000 en €1.000.000. Het moet gaan om een groeibedrijf met een sociale doelstelling en de ambitie om binnen drie…

Ondernemen Zonder Grenzen organiseert de zesde business plan competitie voor ondernemers in opkomende economieën. Meedoen kan tot 1 augustus. De competitie staat open voor Nederlandse ondernemers met een bedrijfsactiviteit in een ontwikkelingsland en een financieringsbehoefte van  €10.000 en €1.000.000. Het moet gaan om een groeibedrijf met een sociale doelstelling en de ambitie om binnen drie jaar winstgevend te zijn. 

De winnaars maken kans op verschillende prijzen, waaronder een gratis coaching en masterclass om je business verder te brengen; een investering in je bedrijf en free publicity. Meedoen kan door een businessplan met financiële onderbouwing voor 1 augustus 2015 te sturen naar info@crosswiseworks.nl.

Het template is te vinden op ondernemenzondergrenzen.nl. Op deze website vind je ook informatie over het verloop van de competitie. Ondernemen Zonder Grenzen is een initiatief van Crosswise Works, in samenwerking met OneWorld, BiD Network, EY, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en De Investeerders Club.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief