Reis jij wel eens naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika voor een project of bedrijf? En maak je graag foto’s? Stuur je meest kleurrijke, bijzondere, ontroerende of grappige exemplaar naar ons. Je maakt kans op een plaats in de nieuwe rubriek ‘de lezersfoto’, vanaf komend nummer in MyWorld magazine. De foto moet aan een aantal voorwaarden voldoen: Het moet…

WilliamReis jij wel eens naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika voor een project of bedrijf? En maak je graag foto’s? Stuur je meest kleurrijke, bijzondere, ontroerende of grappige exemplaar naar ons. Je maakt kans op een plaats in de nieuwe rubriek ‘de lezersfoto’, vanaf komend nummer in MyWorld magazine.

De foto moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

    • Het moet een STAANDE foto zijn (zoals hiernaast) van minimaal 1200 x 1600 pixels (klik met je rechtermuisknop op ‘eigenschappen’ om dit te checken)
    • De foto moet iets vertellen over een project, onderneming of initiatief voor of met mensen uit een ontwikkelingsland. De foto mag in Nederland gemaakt zijn; de foto mag ook zijn gemaakt door iemand met wie je samenwerkt.
    • Voeg een bijschrift toe van maximaal 30 woorden.

fotocredits header: Fairmail; foto boven: William Kamkwamba

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief