Veel Nederlanders twijfelen over de resultaten van ontwikkelingshulp en internationale samenwerking. In de huidige verkiezingscampagne suggereren een aantal partijen dat we net zo goed mee kunnen stoppen. Nederlandse ontwikkelingswerkers doen hun best om het publiek te overtuigen van de waarde van hun werk, maar missen vaak inspirerende verhalen. En statistieken kunnen het publiek niet overtuigen,…

Veel Nederlanders twijfelen over de resultaten van ontwikkelingshulp en internationale samenwerking. In de huidige verkiezingscampagne suggereren een aantal partijen dat we net zo goed mee kunnen stoppen. Nederlandse ontwikkelingswerkers doen hun best om het publiek te overtuigen van de waarde van hun werk, maar missen vaak inspirerende verhalen. En statistieken kunnen het publiek niet overtuigen, daarvoor zijn krachtige verhalen nodig van mensen die laten zien dat ontwikkelingssamenwerking effect heeft.

MyWorld nodigt u uit om deze verhalen te verzamelen. Deel uw eigen krachtige verhaal, of vraag uw partners om hun verhaal te delen. We nodigen u uit om op een persoonlijke manier te beschrijven wat het belangrijkste resultaat was en welke rol ontwikkelingshulp daarin heeft gespeeld. We gaan ons best doen om deze verhalen in de Nederlandse media te krijgen. We stellen uw medewerking zeer op prijs!

Met vriendelijke groet,
ErnstJan Stroes
MyWorld

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief