De website KleineGoedeDoelen.nl is vernieuwd. Op deze website presenteren organisaties hun kleinschalige ontwikkelingsproject met verhalen en foto’s. Er staan inmiddels ongeveer 250 verhalen op. De website is een initiatief van Partin, brancheorganisatie voor particuliere initiatieven in ontwikkelingssamenwerking. Het doel van de website is om particuliere initiatieven op een representatieve manier bekendheid te geven bij het…

De website KleineGoedeDoelen.nl is vernieuwd. Op deze website presenteren organisaties hun kleinschalige ontwikkelingsproject met verhalen en foto’s. Er staan inmiddels ongeveer 250 verhalen op. De website is een initiatief van Partin, brancheorganisatie voor particuliere initiatieven in ontwikkelingssamenwerking.

Het doel van de website is om particuliere initiatieven op een representatieve manier bekendheid te geven bij het Nederlandse publiek. Via een zoekmachine zijn verhalen uit verschillende landen en rond verschillende thema's eenvoudig te vinden. Behalve verhalen van particuliere initiatieven bevat de site handige informatie en tips, bijvoorbeeld over het oprichten van een stichting, het aanvragen van een ANBI en het communiceren over je project.

De website brengt bovendien het laatste nieuws over ontwikkelingen die van belang zijn voor kleine goede doelen, zoals de komst van een landelijk keurmerk voor fondswervende organisaties. De komende tijd wordt de website verder gevuld en ontwikkeld, samen met particuliere initiatieven. Zij kunnen via een contactformulier op de website verhalen en foto's van hun project indienen. www.kleinegoededoelen.nl

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief