Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

2012… Tussen de oliebollen blikken we terug op het eerste levensjaar van MyWorld. Onze community groeide in rap tempo van nul tot bijna 2000 gebruikers. Actieve wereldburgers, die elkaar steeds vaker vragen stellen, adviezen geven en ervaringen uitwisselen. Een resultaat waar we trots op zijn. Want terwijl de overheid op ontwikkelingssamenwerking bezuinigt, laat MyWorld zien…

2012…

Tussen de oliebollen blikken we terug op het eerste levensjaar van MyWorld. Onze community groeide in rap tempo van nul tot bijna 2000 gebruikers. Actieve wereldburgers, die elkaar steeds vaker vragen stellen, adviezen geven en ervaringen uitwisselen. Een resultaat waar we trots op zijn. Want terwijl de overheid op ontwikkelingssamenwerking bezuinigt, laat MyWorld zien dat vele duizenden individuele Nederlanders zich onverminderd betrokken voelen bij de armoede in ontwikkelingslanden. Het particuliere initiatief is springlevend!

Het succes van MyWorld ging ook aan minister Ploumen niet voorbij. Tijdens een kamervergadering in december roemde ze ‘de rijkdom aan particuliere initiatieven’ in Nederland. De minister zei dat ze hen ‘inhoudelijk en faciliterend wil ondersteunen, bijvoorbeeld via MyWorld.’ Ze belooft daar in een notitie eind maart nog uitgebreid op terug te komen. We zijn benieuwd…

2013…

Tussen de vuurpijlen blikken we vooruit naar het nieuwe jaar. Het wordt een jaar waarin de MyWorld-community voor de eerste keer ‘offline’ zal gaan: op 16 maart kunnen MyWorld-lezers en gebruikers elkaar live ontmoeten op het MyWorld Event, waar volop gelegenheid is om workshops te volgen, te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

2013 wordt bovendien een jaar waarin we nog meer actieve wereldburgers bij ons netwerk hopen te betrekken. Om kennis te delen en contacten te leggen, zodat we ons nog beter en effectiever kunnen inzetten voor mensen en projecten in ontwikkelingslanden.

Het team van MyWorld wenst iedereen een prachtig en bevlogen Nieuwjaar.
ErnstJan, Maarten, Adriaan, Marc, Marga en Mirjam

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief