Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Het Liliane Fonds en MIVA (Stichting Missie Verkeersmiddelen Actie) gaan nauw samenwerken, zowel in landen waar beide organisaties actief zijn als in Nederland. Het kantoorpand van het Liliane Fonds in 's-Hertogenbosch wordt de nieuwe thuisbasis van MIVA. Dat  maakten de organisaties vandaag bekend. De twee organisaties bundelen hun krachten om het effect van hun werk…

Het Liliane Fonds en MIVA (Stichting Missie Verkeersmiddelen Actie) gaan nauw samenwerken, zowel in landen waar beide organisaties actief zijn als in Nederland. Het kantoorpand van het Liliane Fonds in 's-Hertogenbosch wordt de nieuwe thuisbasis van MIVA. Dat  maakten de organisaties vandaag bekend.

De twee organisaties bundelen hun krachten om het effect van hun werk in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te vergroten, om elkaar en hun partners ter plaatse te versterken, en om kosten te besparen. Het Liliane Fonds en MIVA blijven twee aparte stichtingen. Ze behouden hun eigen identiteit én hun specifieke aandachtgebied: het Liliane Fonds maakt kinderen met een handicap sterker en hun omgeving toegankelijker, MIVA steunt kleinschalige projecten met vervoers- en communicatiemiddelen.

Meer impact
Voor het Liliane Fonds betekent de samenwerking dat partners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika hun werk beter kunnen doen, doordat MIVA dit gaat ondersteunen met transport- en communicatiemiddelen. Voor MIVA betekent de samenwerking dat de uitvoering van projecten voortaan ter plekke ook begeleid en gemonitord wordt door partners van het Liliane Fonds.

Minder kosten
Het Liliane Fonds en MIVA brengen hun kosten omlaag, doordat ze vanaf 1 september 2015 zijn gehuisvest op dezelfde locatie en daar een aantal ondersteunende diensten gaan delen. Reageren? Ga naar MyWorld.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief