Tot 14 december kunt u een ontwikkelingsproject aanmelden voor de Nacht van de Fooi 2014. De Nacht van de Fooi is een jaarlijks terugkerend studenteninitiatief met als insteek: uitgaan voor het goede doel. Deelnemende horecagelegenheden doneren die dag en nacht hun fooi aan een aantal kleinschalige, duurzame projecten in ontwikkelingslanden.  Wilt u dat uw project in…

nacht van de fooi2Tot 14 december kunt u een ontwikkelingsproject aanmelden voor de Nacht van de Fooi 2014. De Nacht van de Fooi is een jaarlijks terugkerend studenteninitiatief met als insteek: uitgaan voor het goede doel. Deelnemende horecagelegenheden doneren die dag en nacht hun fooi aan een aantal kleinschalige, duurzame projecten in ontwikkelingslanden. 

Wilt u dat uw project in de aandacht komt en meedeelt in de opbrengst van de Nacht van de Fooi 2014? Is uw project kleinschalig, duurzaam en actief in een ontwikkelingsland? Neem dan een kijkje op www.nachtvandefooi.nl. U leest hier aan welke voorwaarden een project moet voldoen.

Tot 14 december kunt u uw projectaanvraag indienen via secretaris@nachtvandefooi.nl. Stichting Nacht van de Fooi selecteert uit de aanvragen vier winnaars. Dat doet zij in samenwerking met Impulsis, ondersteuner van particuliere initiatieven van Edukans, ICCO en Kerk in Actie. Impulsis verdubbelt het opgehaalde bedrag.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief