Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Net als vorig jaar verdeelt Fietsen Scoort € 10.000,- over vier projecten van kleinschalige ontwikkelingsorganisaties. De redactie van MyWorld selecteerde uit de meer dan vijfentwintig aanmeldingen de tien beste projectinitiatieven. Nu is de beurt aan de deelnemers van Fietsen Scoort en het brede publiek. Deze kunnen vanaf vandaag op één van de tien geselecteerde projecten stemmen en zo…

[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”43495″,”attributes”:{“style”:”width: 2548px; height: 1620px;”,”class”:”file-media-large media-element media-image myworld-source-image”}}]]Net als vorig jaar verdeelt Fietsen Scoort € 10.000,- over vier projecten van kleinschalige ontwikkelingsorganisaties. De redactie van MyWorld selecteerde uit de meer dan vijfentwintig aanmeldingen de tien beste projectinitiatieven. Nu is de beurt aan de deelnemers van Fietsen Scoort en het brede publiek. Deze kunnen vanaf vandaag op één van de tien geselecteerde projecten stemmen en zo bepalen welke vier projecten een bedrag van € 2.500,- winnen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Partindag op 28 november in Nijkerk.

Stem en steun deze duurzame projecten, dit kan tot 24 november, via de website van Fietsen Scoort. Kies uit 10 duurzame projecten De tien door de redactie van MyWorld geselecteerd projecten worden gepresenteerd op de website van Fietsen Scoort. De projecten zijn wereldwijd verspreid en dragen allemaal bij aan een beter klimaat. Door te stemmen op een initiatief bij u in de buurt, krijgt internationale samenwerking een persoonlijker gezicht en kunt u direct zien hoe uw handelen hiér impact heeft op het leven daar. De genomineerden zijn:

Fiets voor een duurzame wereld
Fietsen Scoort is een landelijke campagne die forensen uit de auto en op de fiets probeert te krijgen. De campagne Fietsen Scoort stimuleert op uitdagende wijze het fietsen naar het werk. Fietsen heeft veel voordelen: je gezondheid, CO₂-reductie en het tegengaan van klimaatverandering. Het klimaatvraagstuk kan, volgens de fietscampagne, alleen in internationaal verband worden opgelost. Daarbij verdient de positie van ontwikkelingslanden extra aandacht. Ook ontwikkelingslanden moeten zich op duurzame wijze kunnen ontwikkelen. Fietsen Scoort kiest er daarom voor de sponsoropbrengst jaarlijks te verdelen over verschillende kleinschalige duurzame projecten in ontwikkelingslanden en Cycling out of Poverty, dat verschillende fietsprojecten uitvoert in Afrika.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief