Een verrassende foto van de multiculturele samenleving maakt kans op 500 euro en publicatie in een Metro-bijlage in november 2012 getiteld ‘perspectieven’. De winnende Nederlandse foto maakt bovendien kans op een Europese prijs en publicatie in bijlagen in acht andere landen: België, Duitsland, Groot Brittanië, Hongarije, Italië, Tsjechië, Zweden en de Verenigde Staten Per deelnemer kunnen…

Een verrassende foto van de multiculturele samenleving maakt kans op 500 euro en publicatie in een Metro-bijlage in november 2012 getiteld ‘perspectieven’.

De winnende Nederlandse foto maakt bovendien kans op een Europese prijs en publicatie in bijlagen in acht andere landen: België, Duitsland, Groot Brittanië, Hongarije, Italië, Tsjechië, Zweden en de Verenigde Staten

Per deelnemer kunnen maximaal drie foto’s meedingen. De foto’s moeten tonen hoe verschillende etnische groepen samenleven, of hoe ze betrokken zijn bij de samenleving waarin ze wonen. Een jury bestaande uit fotografen, journalisten en vertegenwoordigers van migrantenorganisaties beoordeelt de technische, compositorische en inhoudelijke kwaliteit. Foto’s inzenden kan tot uiterlijk 30 juli 2012.

Meer over de fotowedstrijd ‘Melting Pot’ op de website van Wereldjournalisten.
Onlangs verscheen ook de Metro-bijlage Migratie & Ontwikkelingshulp.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief