Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Het heeft even geduurd, maar de officiële subsidieregels voor het Dutch Good Growth Fund zijn bekend. Woensdag publiceerde minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking deze in de Staatscourant. Vanaf 1 juli worden de aanvragen in volgorde van binnenkomst behandeld.  Het Dutch Good Growth Fund heeft 175 miljoen subsidie te verdelen aan ondernemers in Nederland…

DGGFHet heeft even geduurd, maar de officiële subsidieregels voor het Dutch Good Growth Fund zijn bekend. Woensdag publiceerde minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking deze in de Staatscourant. Vanaf 1 juli worden de aanvragen in volgorde van binnenkomst behandeld. 

Het Dutch Good Growth Fund heeft 175 miljoen subsidie te verdelen aan ondernemers in Nederland en ontwikkelingslanden. Hun activiteiten moeten bijdragen aan lokale werkgelegenheid, de productiekracht van het lokale bedrijfsleven en de duurzame overdracht van kennis, vaardigheden en technieken.

In MyWorld verscheen eerder een artikel over het nieuwe bedrijvenfonds, met onder meer aandacht voor de vraag wat dit fonds kan betekenen voor ‘ondernemende’ particuliere initiatieven. Het artikel in MyWorld is hier te vinden. Het besluit van de minister is te downloaden via deze pagina van de Staatscourant.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief