Morgen treedt hij op in een uitverkochte Heineken Musical Hall, sinds gisteren zet hij zich in voor water in ontwikkelingslanden. Tijs Verwest (43), alias DJ Tiësto, maakte woensdag via Facebook bekend dat hij ambassadeur is geworden van Stichting Helder Water. Deze stichting verkoopt flesjes gebotteld water via supermarkten in Nederland. De nettowinst gaat voor honderd procent…

Morgen treedt hij op in een uitverkochte Heineken Musical Hall, sinds gisteren zet hij zich in voor water in ontwikkelingslanden. Tijs Verwest (43), alias DJ Tiësto, maakte woensdag via Facebook bekend dat hij ambassadeur is geworden van Stichting Helder Water. Deze stichting verkoopt flesjes gebotteld water via supermarkten in Nederland. De nettowinst gaat voor honderd procent naar waterprojecten in Tanzania, Ethiopië en Bangladesh. Helder Water-oprichter Pascal van Nieulande zegt in dagblad Trouw dat Tiësto zich actief wil inzetten voor zijn stichting: “Het is niet alleen zijn naam en klaar.” Behalve DJ Tiësto zijn ook voormalig zwemcoach Jacco Verhaeren, amazone Anky van Grunsven en acteur Peter Paul Muller ambassadeurs.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief