Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Wilde Ganzen looft prijzen uit voor projecten die zichzelf het beste verkopen.

Waka wakaMaakt uw project ‘het verschil’ en weet u dat op een ludieke en effectieve manier bekend te maken aan een groot publiek? Dan maakt u kans op € 3.000,- voor uw project.

In oktober heeft Wilde Ganzen de campagne Klein project – Groot verschil gelanceerd. U kunt laten zien op welke wijze uw project een groot verschil maakt. Dit doet u bijvoorbeeld in lokale kranten, op sociale media, door flyers die u verspreidt bij u in de buurt of tijdens een evenement.

Als u degene bent die dit op de meest ludieke wijze of met het grootste bereik doet, wint u de hoofdprijs van € 3.000,- voor uw project! Vergeet daarbij niet het nieuwe logo van Wilde Ganzen in de uiting te plaatsen.

U kunt uw geplaatste communicatie-uitingen sturen – onder vermelding van ‘Klein project – Groot verschil’ naar servicedesk@wildeganzen.nl of delen op de Facebook-pagina van Wilde Ganzen. Op Twitter kunt u het beste de hashtag #kleinprojectgrootverschil gebruiken.

De eerste bedraagt een bedrag van € 3.000,- als bijdrage voor uw project. De tweede prijs is een Waka waka light met usb poort (foto), de derde prijs is een communicatietraining naar keuze ter waarde van € 35,- (kijk onder andere bij deze trainingen) en de vierde prijs is een ledlampje werkend op zonne-energie en een Wilde Ganzen usb stick.

De prijsvraag loopt van 1 oktober tot 31 december, de winnaars worden in de tweede week van januari bekend gemaakt.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief