Wilde Ganzen looft prijzen uit voor projecten die zichzelf het beste verkopen.

Waka wakaMaakt uw project ‘het verschil’ en weet u dat op een ludieke en effectieve manier bekend te maken aan een groot publiek? Dan maakt u kans op € 3.000,- voor uw project.

In oktober heeft Wilde Ganzen de campagne Klein project – Groot verschil gelanceerd. U kunt laten zien op welke wijze uw project een groot verschil maakt. Dit doet u bijvoorbeeld in lokale kranten, op sociale media, door flyers die u verspreidt bij u in de buurt of tijdens een evenement.

Als u degene bent die dit op de meest ludieke wijze of met het grootste bereik doet, wint u de hoofdprijs van € 3.000,- voor uw project! Vergeet daarbij niet het nieuwe logo van Wilde Ganzen in de uiting te plaatsen.

U kunt uw geplaatste communicatie-uitingen sturen – onder vermelding van ‘Klein project – Groot verschil’ naar servicedesk@wildeganzen.nl of delen op de Facebook-pagina van Wilde Ganzen. Op Twitter kunt u het beste de hashtag #kleinprojectgrootverschil gebruiken.

De eerste bedraagt een bedrag van € 3.000,- als bijdrage voor uw project. De tweede prijs is een Waka waka light met usb poort (foto), de derde prijs is een communicatietraining naar keuze ter waarde van € 35,- (kijk onder andere bij deze trainingen) en de vierde prijs is een ledlampje werkend op zonne-energie en een Wilde Ganzen usb stick.

De prijsvraag loopt van 1 oktober tot 31 december, de winnaars worden in de tweede week van januari bekend gemaakt.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief