Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Het Liliane Fonds heeft een praktische gids uitgebracht voor iedereen die betrokken is bij projecten in ontwikkelingslanden: ‘MEEDOEN, open uw project voor kinderen met een handicap’. Een op de vijf mensen in ontwikkelingslanden heeft een handicap. Tijdens het opzetten van ontwikkelingsprojecten wordt echter niet altijd rekening met hen gehouden. Is de nieuwe school ook toegankelijk…

Open uw project voor kinderen met een handicapHet Liliane Fonds heeft een praktische gids uitgebracht voor iedereen die betrokken is bij projecten in ontwikkelingslanden: ‘MEEDOEN, open uw project voor kinderen met een handicap’.

Een op de vijf mensen in ontwikkelingslanden heeft een handicap. Tijdens het opzetten van ontwikkelingsprojecten wordt echter niet altijd rekening met hen gehouden. Is de nieuwe school ook toegankelijk voor kinderen met een handicap?
Kunnen ook vrouwen met een beperking de waterpomp bedienen? En komen dove dorpsbewoners wel naar de voorlichtingsbijeenkomst? Aan de hand van concrete voorbeelden laat MEEDOEN zien hoe organisaties met relatief weinig inspanning veel voor mensen met handicap kunnen betekenen.

Het Liliane Fonds stelt MEEDOEN gratis beschikbaar. De gids is te downloaden of te bestellen via www.lilianefonds.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief