Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Op 5 en 16 oktober organiseert 2Charity voor de vierde maal de 2Charity Walk, een sponsortocht voor het goede doel. Verenigingen en stichtingen kunnen via dit evenement extra fondsen werven voor hun project.   Vorig jaar liepen meer dan 150 personen mee, voor 22 verschillende goede doelen. Onder hen waren ook een aantal kleinschalige organisaties met…

Op 5 en 16 oktober organiseert 2Charity voor de vierde maal de 2Charity Walk, een sponsortocht voor het goede doel. Verenigingen en stichtingen kunnen via dit evenement extra fondsen werven voor hun project.  

Vorig jaar liepen meer dan 150 personen mee, voor 22 verschillende goede doelen. Onder hen waren ook een aantal kleinschalige organisaties met projecten in ontwikkelingslanden. Gezamenlijk haalden de goede doelen ruim € 27.500,- op.

Dit jaar organiseert 2 Charity een wandeltocht in Heerlen (5 oktober) en in Hilversum (16 oktober). Morgenavond (16 mei) vindt er een informatiebijeenkomst plaats in Hilversum. 

De 2Charity Walk is bedoeld voor non-profit organisaties die hun achterban willen vergroten en extra fondsen willen werven, maar die weinig tijd en middelen hebben voor het organiseren van een fondswervend evenement. Deelnemen aan de 2Charity Walk kan vanaf 95 euro per goed doel. 2Charity zorgt dan voor de organisatie, marketing en publiciteit.

Op 26 mei organiseert 2Charity in Hilversum bovendien de eerste 2Charity Run: een sponsorloop waar bedrijven, volwassenen en kinderen zich al rennend inzetten voor het eigen gekozen goede doel. Aanmelden voor de 2Charity Run kan tot 21 mei.

Meer informatie: www.connect2charity.nl 

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief