Op 5 en 16 oktober organiseert 2Charity voor de vierde maal de 2Charity Walk, een sponsortocht voor het goede doel. Verenigingen en stichtingen kunnen via dit evenement extra fondsen werven voor hun project.   Vorig jaar liepen meer dan 150 personen mee, voor 22 verschillende goede doelen. Onder hen waren ook een aantal kleinschalige organisaties met…

Op 5 en 16 oktober organiseert 2Charity voor de vierde maal de 2Charity Walk, een sponsortocht voor het goede doel. Verenigingen en stichtingen kunnen via dit evenement extra fondsen werven voor hun project.  

Vorig jaar liepen meer dan 150 personen mee, voor 22 verschillende goede doelen. Onder hen waren ook een aantal kleinschalige organisaties met projecten in ontwikkelingslanden. Gezamenlijk haalden de goede doelen ruim € 27.500,- op.

Dit jaar organiseert 2 Charity een wandeltocht in Heerlen (5 oktober) en in Hilversum (16 oktober). Morgenavond (16 mei) vindt er een informatiebijeenkomst plaats in Hilversum. 

De 2Charity Walk is bedoeld voor non-profit organisaties die hun achterban willen vergroten en extra fondsen willen werven, maar die weinig tijd en middelen hebben voor het organiseren van een fondswervend evenement. Deelnemen aan de 2Charity Walk kan vanaf 95 euro per goed doel. 2Charity zorgt dan voor de organisatie, marketing en publiciteit.

Op 26 mei organiseert 2Charity in Hilversum bovendien de eerste 2Charity Run: een sponsorloop waar bedrijven, volwassenen en kinderen zich al rennend inzetten voor het eigen gekozen goede doel. Aanmelden voor de 2Charity Run kan tot 21 mei.

Meer informatie: www.connect2charity.nl 

 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief