‘Hoe kun je van je idealen je levenswerk maken én er je boterham mee verdienen?’ Die vraag stelde trainings- en adviesbureau EyeOpenerWorks aan veertien ideeële ondernemers, waaronder Herman Wijffels (World Connectors), Willemijn Verloop (War Child), Anne-Marie Rakhorst (Search) en Rob van Rees (Greenchoice). Hoe komen ze aan hun gouden idee? Hoe vinden ze startkapitaal? En…

‘Hoe kun je van je idealen je levenswerk maken én er je boterham mee verdienen?’ Die vraag stelde trainings- en adviesbureau EyeOpenerWorks aan veertien ideeële ondernemers, waaronder Herman Wijffels (World Connectors), Willemijn Verloop (War Child), Anne-Marie Rakhorst (Search) en Rob van Rees (Greenchoice). Hoe komen ze aan hun gouden idee? Hoe vinden ze startkapitaal? En hoe verwerken ze tegenslagen?

Het resultaat is een wekelijkse ‘inspiration to go’-blog onder de titel ‘Je geldt of je leven?!’ De eerste aflevering staat – toepasselijk – in het kader van ‘Beginnen’. Rob van Rees (Greenchoice) bracht zelf zijn eerste flyers rond in een winkelwagen. Nicolette Mak (Valid Express) vroeg met haar gehandicapte broer een auto aan bij het GAK en startte een koeriersbedrijf. ‘Niet te veel praten, gewoon doen’, is het devies. EyeOpenerWorks belooft elke maandag een nieuw verhaal en een inspirerende videoboodschap. De blog is te lezen op Eye Opener Works.

 

 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief