Deze website heeft tot doel Nederlandstalige informatie te bieden over de ‘Global Goals voor duurzame ontwikkeling’ (in de VN aangenomen als de Sustainable Development Goals). Behalve informatie over de achtergrond en samenhang achter de Global Goals, zal ook informatie worden geboden over concrete initiatieven en samenwerkingsprojecten van Nederlandse organisaties die een bijdrage leveren aan het behalen van de doelen vanuit de overheid, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en de filantropie.

De website is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil zijn van activiteiten en initiatieven in Nederland en daarbij mogelijk willen aansluiten.

Streven is organisaties en initiatieven voor de Global Goals zichtbaar en vindbaar te maken en zo mogelijk ook aan elkaar te verbinden. Door de krachten te bundelen beogen de samenwerkende partijen dat de website als een wegwijzer gaat fungeren.

De website zal zo worden ingericht en ontwikkeld dat interactieve uitwisseling over en vergroten van de betrokkenheid bij de uitvoering van de Global Goals kan worden bevorderd.

Alle bijdragen aan het behalen van deze doelen en functies van de Global Goals website zijn welkom.

Inhoudelijke vragen over de website of de Global Goals? Op- of aanmerkingen? Tips?

Neem contact op met: 

Joline Heusinkveld (Global Goals redacteur OneWorld): jolineheusinkveld [at] oneworld [punt] nl

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief