Estelle en Kanye West, eat your heart out. In deze videoclip van Private Sector Girl Feat. Lil' NGO geen 'American boy' die op zijn 'fresh to def' sneakers zijn meissie verleidt om mee te gaan naar New York en LA, maar 'Development boy' die op zijn verantwoorde Toms hipsterschoenen locals gaat kieken in Malawi en Guinee. 

[[{“fid”:”34201″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Studenten van Columbia maken met ‘Development boy’een satirische voluntourism-versie van ‘American Boy'”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Studenten van Columbia maken met ‘Development boy’een satirische voluntourism-versie van ‘American Boy'”},”type”:”media”,”link_text”:null,”attributes”:{“alt”:”Development Boy”,”style”:”height:327px; width:581px”,”class”:”file-file-styles-artikel-volle-breedte media-element”}}]]'American boy', satirische videoclip van studenten  aan Columbia University, New York.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief