Je bent bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar hoe goed laat je dat eigenlijk zien? De Transparantiebenchmark is een jaarlijks onderzoek naar de inhoud en kwaliteit van maatschappelijke verslaggeving van Nederlandse ondernemingen. Het bedrijf met het beste verslag maakt kans op De Kristal, een belangrijke prijs voor maatschappelijke verslaggeving in Nederland. Ook krijg je inzicht in mogelijke verbeteringen voor de verslaggeving van je onderneming, en heb je toegang tot een interactieve website waar je jouw scores met andere bedrijven kunt vergelijken.

De 500 grootste bedrijven van Nederland doen automatisch mee. Middel en kleine-bedrijven worden aangemoedigd ook mee te doen. De Transparantiebenchmark is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I).

Wanneer je je inschrijft wordt je onderdeel van een vaste onderzoeksgroep. Meedoen kan van 1 juni tot 15 juli 2012 door een online vragenlijst in te vullen.

Foto (cc)

 

 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief