Deel 3 Duurzame Toekomstdenkers – Vatan Hüzeir (29 jaar) is oprichter van een duurzame interdisciplinaire denk- en doetank. Zijn onderneming, Changerism, maakt internationale duurzame projecten mogelijk. Hij vertelt wat er moet veranderen, want nu is onze ecologische voetafdruk groter dan de aarde aan kan.

‘De manier waarop wij leven is niet langer houdbaar.’ Heel veel dingen die wij gewend zijn te doen en de manier waarop wij leven moet veranderen. Changerism zegt Vatan. Maar hoe dan? Is dat de verantwoordelijkheid van het individu? Of is het het systeem waar we in zitten dat ons ervan weerhoudt duurzaam te handelen?

OneWorld heeft in samenwerking met Bedrock een videoserie gemaakt over duurzame toekomstdenkers die door de DJ100 zijn geselecteerd. DJ100 is een jaarlijks evenement waarbij studenten, young professionals of jonge ondernemers en ZZPers, worden uitgeroepen tot één van de 100 duurzaamste jongeren van dat jaar.

Zie hier deel 4 van Duurzame Toekomstdenkers

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief