Op woensdag 10 oktober 2012 vindt de tweede editie van het Nationaal Integratiediner plaats. Initiatiefnemers Asito en &samhoud bedachten het concept om onderlinge verschillen in het bedrijfsleven te vieren en kansen te creëren voor betere samenwerking. Geïnteresseerde organisaties kunnen zich nog inschrijven.

Onder het motto ‘proef de kracht van het verschil’ organiseren deelnemende bedrijven hun eigen diners. Personeelsleden met verschillende achtergronden en hiërarchische posities ontmoeten elkaar hier voor een uitgebreide maaltijd. De belangstelling is groot: 1000 locaties voor 5000 deelnemers zijn al aangemeld. Onder de deelnemers bevinden zich 25 topbedrijven.

Ook meedoen? 
Dat kan. Bedenk een locatie, nodig je collega’s of klanten uit en kook een maaltijd of vraag mensen om verschillende gerechten mee te brengen. Als je je inschrijft via www.nationaalintegratiediner.nl krijg je een ‘toolkit’ toegestuurd ter ondersteuning. Er zijn – behalve de boodschappen – geen kosten aan verbonden.

Meer informatie: Nationaal Integratiediner

Foto: cc

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief