CV
Je CV moet laten zien wie jij bent. Zorg voor een heldere rode draad, door je drijfveren, talenten en persoonlijke ontwikkeling duidelijk te omschrijven. Schrijf alleen de werkzaamheden op die je leuk vond om te doen en benadruk wat je bereikt hebt. Zo kun je laten zien dat werken aan een betere wereld jou ‘in het bloed zit’.

LinkedIn
LinkedIn heeft de velden ‘Summary’ en ‘Speciality’s’.  Maak hier gebruik van! In je summary schrijf je een paar regels over wat jou beweegt, de waarden die je belangrijk vindt en die je inzet in je werk. Hier maak je duidelijk dat jij in je werk iets wilt betekenen voor een bepaald doel. Bij specialty’s laat je zien dat jij ook de vaardigheden bezit om aan dit doel te werken. Hier som je op waar je goed in bent. Bijvoorbeeld leiding geven, nieuwe projecten opstarten of structuur aanbrengen. Zo maak je je LinkedIn profiel persoonlijker en vergroot je de kans op een maatschappelijk verantwoorde carrière.

Foto boven: LinkedIn Chocolaatjes (cc) Nan Palmero

 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief