In een eerder interview vertelde Georgina Kwakye-Schipper over de projecten van Pimp My Village waarmee inwoners van Oldwharf tijdens de Lock Down in Sierra Leone worden geholpen.

[[{“fid”:”30088″,”view_mode”:”file_styles_artikel_halve_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_halve_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”link_text”:null,”attributes”:{“class”:”styles file-styles artikel_halve_breedte media-element file-file-styles-artikel-halve-breedte”,”id”:”styles-4-0″}}]]

De opkomst voor het uitdelen van voedsel was meer dan verwacht. Driehonderd mensen stonden in de rij voor zakken rijst. Door inventarisatie van Pimp My Village hebben de mensen die het voedsel het meest nodig hadden, het voedsel gekregen.

Een reportage over de betekenis van deze actie voor de geholpen families is uitgezonden op tv in Sierra Leone. De beelden zullen binnenkort ook in Nederland te zien zijn.

Deze week begint het ebola-preventieproject.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Redactiestagiare bij OneWorld
Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief