In april lanceerde schrijver en oprichter van kenniswebsite Klimaatplein.com Rob van der Rijt zijn boek ‘In vijf stappen CO2 neutraal ondernemen’. Het boek geeft praktische tips voor ondernemers om energie te besparen en daarmee geld te verdienen.

Van der Rijt zag dat het 5-stappenplan voor duurzaam ondernemen op zijn website goed bezocht werd en had al veel research over duurzaam ondernemen gedaan. Van der Rijt: “Het leek mij slim om hier iets mee te doen omdat ik wist dat er vraag naar was”.

Hij schreef een boek met tips om minder CO² uit te stoten . Rob: “Het bevat geen vage strategieën, maar concrete voorbeelden van wat je kunt doen”.  Als je je PC op spaarstand zet, scheelt dit per computer zo’n 42 euro per jaar. En houd je de banden van je bedrijfswagens op spanning, dan levert dit al ongeveer honderd euro per jaar op.

Meer van zulke tips vind je in het boek ‘In vijf stappen CO2 neutraal ondernemen’. Kijk voor meer informatie op: Klimaatplein.com

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief