Dromen over geluk, een beter leven. Van de week hoorde ik een mooi zinnetje: WWW. Wassen, Werken, Wenen. In de drietrap zit voor elk mens wel een waarheid. De eigenaresse van deze wijsheid zet zich in voor geluk. Ze wil er een boek over geluk schrijven. Tegeltjeswijsheid. Geluk zit in de kleine dingen. Geluk dient de mens. Mijn volgend boek gaat over de weg naar geluk. De verhalen van anderen op weg naar die ene wereld van geluk. De weerbarstige route. De successen, de mislukkingen. Van onbewust onbekwaam naar onbewust, bekwaam en wat ertussen zit. Vraag je op die weg hulp aan anderen? Wie inspireert je? Hoe ziet geluk er voor jou uit? Zit het in een liedje, een zinnetje, een aanraking, een gevoel in jezelf?

Daar gaat mijn boek over. Is dat leuk? Zitten mensen hierop te wachten? Waarom zou je dat doen? Wat voegt het toe? Wat levert het op? Aardse vragen. Tegenover me zit een bejaarde inwoner van de zorginstelling.

Het eind, in zicht. Kraak & Smaak zingt: ‘Keep on searching!’

De hulpvraag op mijn zoektocht: wat vind u van mijn boekidee?

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief

Advertentie

OneWorld-online_banner-600×500 + waaier