Groene ondernemers maken kans op 500.000 euro. De Nationale Postcode Loterij organiseert de Postcode Lottery Green Challenge, een jaarlijkse internationale wedstrijd voor groene ondernemingsplannen. Het beste idee krijgt 500.000 euro om het plan te realiseren, er is nog 200.000 euro beschikbaar voor een of twee andere veelbelovende plannen.

De Postcode Loterij daagt mensen over de hele wereld uit om een duurzaam, creatief en innovatief ondernemingsplan te bedenken. Met de wedstrijd wil de Loterij er voor zorgen dat het grote publiek meer en meer een groenere leefstijl omarmt.
Voorwaarde voor het plan is dat de producten en diensten de CO2-uitstoot verminderen en hoog scoren op design, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Ook moet het binnen twee jaar te realiseren zijn. Een deskundige jury zal zich buigen over de plannen.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 31 juli. Plannen inzenden via www.greenchallenge.info. De winnaar wordt op 23 september in New York bekendgemaakt.

Meer informatie en bron: duurzaam ondernemen
Foto: (cc)

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief