Zonnepanelen voor een zacht prijsje? Dan wordt het misschien tijd om een huisje te zoeken in Zaandam. Of een van de andere 19 gemeenten in Noord-Holland die een veiling van zonnepanelen organiseren.

Tijdens de veiling krijgen leveranciers van zonnepanelen de kans om de laagste prijs aan te bieden. De deelnemende gemeenten brengen geïnteresseerde bewoners bij elkaar in één Noord-Hollandse groep. Het idee is dat het voor bedrijven erg aantrekkelijk is om leverancier te worden van zo’n grote groep potentiële klanten. Het bedrijf dat de beste aanbieding kan maken, krijgt alle adressen van klanten. Na de veiling, half september, neemt het winnende bedrijf contact op met iedere potentiële klant. Dan kun je nog zeggen of je wel of niet ingaat op het aanbod.

Internetbedrijf iChoosr organiseert de veiling. Geïnteresseerd in zonnepanelen? Je kunt je voor de groep aanmelden op www.samenzonneenergie.nl

Foto: (cc)

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief