Ilona Hofstra, bekend van onze TV spots, ontvangt u graag vanaf 10.00 uur in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO). Vanuit het MCO kunt u het kantoor van Wilde Ganzen bezoeken, dat op een paar minuten loopafstand gelegen is. Hier kunt u met medewerkers van gedachten wisselen, kennismaken met onze werkwijze, en vragen stellen.

Om 13.00 uur start het middagprogramma in het MCO met een plenaire lezing van Arend Jan Boekestijn. Hij is columnist en politiek commentator, en heeft een uitgesproken visie op ontwikkelingssamenwerking. Arend Jan Boekestijn wordt geïnterviewd door Evelijne Bruning, debatleider en facilitator. Na het plenaire gedeelte kunt u één van de workshops volgen.

We sluiten de dag af met een drankje en gelegenheid tot netwerken.

U kunt zich aanmelden voor het ochtend- en/of middagprogramma. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan via de website www.wildeganzen.nl/pidag. Hier vindt u tevens meer informatie over de workshops en het programma.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief