Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Onze IK DOE MEE-campagne leidt tot veel enthousiasme. Wie zijn de OneWorld-supporters? 

BARBARA BOSMA (39)
Persvoorlichter Giro 555, Noordwijk

[[{“fid”:”34543″,”view_mode”:”file_styles_artikel_kwart_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_kwart_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Barbara Bosma steunt OneWorld”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Barbara Bosma steunt OneWorld”},”type”:”media”,”attributes”:{“class”:”artikel_kwart_breedte file-file-styles-artikel-kwart-breedte file-styles media-element styles”,”id”:”styles-5-0″},”link_text”:null}]]

"Ik vind het een goede zaak dat OneWorld op eigen benen komt te staan. Na jarenlang gratis genoten te hebben van het tijdschrift vind ik het nu mijn plicht om steun te geven. Het blad is sterk genoeg om zelfstandig te zijn. De redactie en de buitenlandcorrespondenten schrijven goeie verhalen. Als OneWorld op de mat valt is dat elke keer weer een cadeautje."

FRANCIEN WOUTERS (43)
Office manager Nudge, Amsterdam

Francien Wouters steunt OneWorld

"Ik las voorgangers onzeWereld en internationale samenwerking al in m’n studententijd. OneWorld laat positieve tendensen in ontwikkelingslanden zien. En het laat zien dat wij op allerlei manieren verbonden zijn met mensen daar; dat wederzijdse vind ik sterk."

"Inspirerend zijn ook de interviews met mensen uit de hele wereld waaruit hun enorme potentie blijkt. OneWorld mag niet verdwijnen. Nu subsidies stoppen zullen we zelf moeten bijdragen.

 

 

NATHILDA DE GRAAF (46)
Supply chain manager Post NL, Amersfoort

Nathilde de Graaf steunt OneWorld

 

"OneWorld heeft unieke en positieve verhalen. Wat gaat goed in ontwikkelingslanden? OneWorld schrijft over de kracht van mensen, niet over slachtoffers. Hierdoor, en door m’n werk, leer ik andere werelden kennen. sterk vind ik ook artikelen over hoe verstorend invoerrechten zijn voor eerlijke handel."

"Ik lees het blad en zijn voorgangers al zeven jaar en wil graag dat het blijft. Er gebeuren veel mooie dingen in de wereld en dat lees je in OneWorld."

CINTIA GODOY (37)
Vertaalster en lerares, Bunschoten

Cintia Godoy steunt OneWorld

"Ik lees OneWorld Magazine sinds 2013. Ik herken me in jullie ideeën voor een betere wereld. Zelf vind ik goed onderwijs voor ieder kind enorm belangrijk. Ik kom uit Brazilië, waar het openbaar reken- en taalonderwijs slecht is. Dat Nederlandse ondernemers projecten in Brazilië ondersteunen, vind ik inspirerend."

"Internationale samenwerking zie ik als de sleutel voor het overwinnen van de economische crisis. Ik doe mee met OneWorld!"

ANNEMIEK ONSTENK, journalist en tekstschrijver, schreef de interviewtjes met Cintia, Nathilda en Francien als donatie in natura. De andere drie interviewtjes werden geschreven door Gerben Vlasveld, stagiair journalistiek en tekstschrijver bij OneWorld. 

670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief