Terugspeeltheatergroep Wordt Vervolgd nodigt enkele vluchtelingvrouwen op deze middag uit om te vertellen wat ze meegemaakt hebben op weg naar hun succes. De spelers en muzikanten improviseren dit direct op de planken. De middag wordt georganiseerd door Quality Centre Vluchtelingvrouwen, een interculturele organisatie die door middel van duurzame sociale netwerkvorming vluchtelingvrouwen faciliteert zichzelf te ontdekken, te ontwikkelen en te ontplooien in de samenleving.

Het Quality Centre Vluchtelingvrouwen is in 2007 opgericht en koppelt vluchtelingvrouwen aan een coach. Deze vrijwillige coaches ondersteunen de vrouwen in hun persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld richting opleiding of werk (zie www.qcnetwerk.nl). Op deze zondagmiddag 20 juni staan de ervaringen van de vrouwen centraal in deze wervelende voorstelling die bedoeld is voor alle burgers uit Utrecht en omstreken. Iedereen is van harte welkom om langs te komen in het Hart van Noord en zich te laten inspireren door alle verhalen.

 

Utrechtse Vluchteling Vrouwendag
Zondag 20 juni 2010 | 14:30 – 19:00 uur| Buurthuis Hart van Noord, Trumanlaan 60, Utrecht

Aanmelden voor de UVVD kan via:  info@qcnetwerk.nl

www.qcnetwerk.nl

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief