bg_updaid– Updaid is een website met nieuws over ontwikkelingssamenwerking en ontwikkelingslanden. De site, www.updaid.nl, wordt onderhouden door vrijwilligers. Iedereen kan nieuws aandragen of meediscussiëren. Artikelen worden per onderwerp gecategoriseerd en zijn dus makkelijk terug te vinden.

– De website van het publiekstijdschrift Internationale Samenwerking (IS) is vernieuwd. De website is actueler en interactiever gemaakt: met diverse blogs en mogelijkheden voor lezers om te reageren op artikelen en zelf ideeën aan te dragen. Kijk op www.isonline.nl.

– Dagblad Trouw heeft de website Trouw Idealen! gelanceerd 'voor mensen met grote en kleine idealen'. De bedoeling van idealen.trouw.nl is dat het een platform wordt op het gebied van internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling: bezoekers kunnen er bijvoorbeeld terecht voor informatie, oproepjes en advies van professionele organisaties. De website is opgezet samen met Impulsis, een initiatief van ICCO, Edukans en Kerk in Actie, en met Stichting GreenWish.

– Ook de NCRV start met een idealistische website. Op 10 oktober gaat www.mambapoint.tv van start, een webstation over internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling. Op Mambapoint.tv niet alleen tv-programma's, maar ook plek om je eigen project te promoten, kennis uit te wisselen en je achterban te informeren.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief