MarokGO is een fonds voor kleinschalige initiatieven gericht op structurele armoedebestrijding en/of duurzame ontwikkeling in Marokko.  Via MarokGO  financiert het Marokko Fonds 2 soorten projecten: materiële investeringen en kennisoverdracht. Zowel individuele aanvragers als organisaties kunnen een aanvraag indienen met een maximum van €2.500,- aan subsidie. De aandacht gaat hierbij uit naar de themagebieden onderwijs, gezondheidszorg, gelijke rechten, cultuur, schoon drinkwater en sport. MarokGO wordt gefaciliteerd door de Nationale Commissie internationale ontwikkelingssamenwerking en Duurzame Ontwikkeling (NCDO). Het totaal beschikbare budget is € 50.000,-.

De voorlichtingsbijeenkomst is er op gericht non-profitorganisaties en geïnteresseerde personen uitgebreid te informeren over het fonds. Tijdens de bijeenkomst zullen enkele best practice voorbeelden van gehonoreerde projectvoorstellen worden behandeld en zullen de richtlijnen voor projectaanvragen uitgebreid aan de orde komen. De bijeenkomst biedt tevens een goede mogelijkheid tot netwerken met partnerorganisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van Marokko.
 
De bijeenkomst zal plaats vinden op 6 februari 2008 van 18:30 tot 20:00 uur op het kantoor van het Marokko Fonds in Amsterdam. Mocht je interesse hebben hierbij aanwezig te zijn, dan kun je contact met ons opnemen via info@marokkofonds.nl.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
oneworld logo 2

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief