Page toiletpapier en het Wereld Natuur Fonds werken samen om wereldwijd de ontbossing tegen te gaan. Samen zijn ze een nieuwe actie begonnen om duurzaam wc-papier te promoten en tegelijkertijd het WNF te steunen. Je kan gratis een kaartje sturen naar familie en vrienden, waardoor jullie allemaal een coupon ontvangen voor een gratis pak Page Groen & Zacht.

Groen & Zacht
Hoe gaat het in zijn werk: Ga naar de website en bekijk het aanbod van kaartjes. Je mag er drie gratis verzenden. Bij de kaarten zit een coupon, die jij ook ontvangt zodra je de kaart hebt verstuurd. Met de bon kan je eenmaal gratis een pak Page Groen & Zacht aanschaffen. Je kan het aankoopbedrag terugvragen, of het meteen doneren aan het WNF. Doe je dit, dan wordt het bedrag ook nog eens door Page verdubbeld.

Keurmerk
Het toiletpapier Page Groen & Zacht heeft het FSC-keurmerk, wat staat voor verantwoord bosbeheer. Het Wereld Natuur Fonds steunt dit keurmerk als enige aanvaardbare keurmerk van goed bosbeheer. FSC ontziet de meest kwetsbare delen van het bos en kapt bij elkaar maar enkele hectare. Naast FSC-gecertificeerd materiaal gebruikt Page ook gerecycled papier als basis van Page Groen & Zacht.

Foto boven: Panda, door Kevin Dooley (cc)

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief