Agriterra, de Nederlandse organisatie voor agrarische ontwikkelingssamenwerking, geeft met veel verhalen uit de praktijk en mooie foto's een duidelijk beeld van haar activiteiten. Indrukken en ervaringen van medewerkers, vrijwilligers, boeren, plattelandsvrouwen en collega's in ontwikkelingslanden zijn in dit verslag opgenomen. Volgens Bert Koenders, minister voor Ontwikkelingssamenwerking, heeft Agriterra hiermee de resultaten beter in de tijd geplaatst.

 

Naast dit meerjarenverslag over 2004-2006, kan ook het financiële overzicht bekeken worden in 'Agriterra wereldwijd'. Hier is overzichtelijk weergegeven in welke landen Agriterra projecten ondersteunt en hoeveel geld er naartoe gaat.

 

'Met boeren naar beter' en 'Agriterra wereldwijd' kunnen gedownload worden van www.agriterra.org. Op de site is tevens een formulier te vinden om het meerjarenverslag en financiële overzicht te bestellen.

 

Voor nadere informatie over dit persbericht:

Agriterra, www.agriterra.org

José van Gelder, hoofd communicatie

Telefoon: (026) 35 42 079

Fax: (026) 44 55 978

e-mail: vangelder@agriterra.org

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief