AppleMark
Foto: CC

Op de website StuffYourRucksack staan 101 organisaties in 61 landen die op de een of andere manier hulp kunnen gebruiken. Vaak zijn dit kleine lokale organisaties of instellingen die weinig of geen hulp krijgen van de overheid of internationale NGO's. Als je tijdens jouw vakantie ook zo'n organisatie bent tegenkomen, zet dat dan op StuffYourRucksack.com. Zo kunnen reizigers die op het punt staan naar dat land af te reizen hun rugzak vullen met de juiste benodigdheden.

Als je zelf van plan bent op reis te gaan, kijk dan ook even op de website. Waarmee kunnen mensen jouw hulp gebruiken en wat hebben ze nodig? Zo kun je een heel praktische bijdrage leveren aan de mensen die een stuk minder hebben. Naast dat je thuis alle spullen al in je rugzak kan stoppen, kun je ook kijken of je die producten op de lokale markt kan vinden. Zo lever je ook nog een bijdrage aan de economie.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief