Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Voordat je verder leest:

Onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld kost tijd en geld. Als Vriend van OneWorld steun je voor € 6 per maand onze missie, lees je dagelijks bijzondere verhalen, ontvang je ons magazine en meer!

Ja, ik word Vriend Ik lees eerst verder

 

De oproep is de start van een meerjarenplan om het concept van het ‘hotel met een hart’ uit te breiden naar andere landen. In 2008 openden de Nederlanders Onno Oostveen en Marcel Zuidhof Hotel con Corazón in Granada, Nicaragua. De winst van dit hotel wordt geïnvesteerd in lokale onderwijsprojecten. De oprichters zijn op zoek naar expansiepartners, ondernemers met een hart die een Hotel con Corazón in een ander land willen bouwen. De ambitie is om tien hotels te openen in tien jaar tijd.

Facebook

De Facebook-pagina van Hotel con Corazón is de centrale plek waar de kandidaten hun plannen kenbaar maken. Sinds de oproep zijn er al ongeveer 200 nieuwe vrienden toegevoegd aan de pagina. Op de website van Hotel con Corazón is een kaartje te vinden met alle locaties waarvoor kandidaten zich hebben gemeld.

Bijeenkomst

Op woensdag 6 februari is er een informatiebijeenkomst in De Buurtfabriek in Amsterdam, van 19.00 tot 21.45 uur:

– 19.00 – 19.30: Koffie / thee

– 19.30 – 20.30: Presentatie van de expansieplannen

– 20.30 – 20.45: Skype-call met hotelmanagers in Nicaragua

– 20.45 – 21.15: Q&A

– 21.15 – 21.45: Borrel

Voor het maken van verhalen hebben we jouw steun nodig.

Ja, ik word vriend (€6 per maand)
hotel_con_corazon_square

Hotel con Corazón

Profielpagina