Verder hebben we de verschillende onderdelen op de site onder de loep genomen en overzichtelijker gemaakt. In de Vacaturebank vind je makkelijker de baan die bij je past omdat je nu ook kunt zoeken op functie. Wil je je kennis opfrissen? In de Vacaturebank is een speciale sectie voor opleidingen en cursussen.

Onze filmpjes kun je makkelijk terugvinden in het Videokanaal en de verhalen van alle inspirerende Mannen en Vrouwen van de Wereld zijn op de vernieuwde site via een muisklik te lezen.

Onze site ziet er niet alleen anders uit, we hebben ook een nieuwe blogger. Vanuit Nairobi, Kenia, blogt Sofie Blaisse (26 jaar) vanuit het UNHCR-kantoor voor OneWorld. Ze loopt daar stage vanuit haar studie Sociale Wetenschappen en heeft zich gespecialiseerd in vluchtingenproblematiek. Zij neemt ons mee in haar verwondering en leerproces.

Verder berichten we zoals je van ons gewend bent over wat er allemaal gebeurt in de wereld als het gaat om ontwikkelingswerk, mensenrechten en milieu. We doen dat zoals altijd onafhankelijk, en met een frisse, andere blik. We hopen dat we je daarmee inspireren en op ideeën brengen om de wereld er een beetje beter van te laten uitzien.

Tips, opmerkingen of ideeen? Laat het ons weten.

Danielle Stecher
Eindredacteur OneWorld

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief