Cambodja
Tijdens deze avond zal de bijbehorende videoclip die is geschoten in Cambodja door filmmaker Martin Landsburg, voor het eerst te zien zijn. Daarnaast zal de reportage ‘The worker can wait’ van lokaalmondiaal en CNV Internationaal worden vertoond. Hierin wordt studente Margo Kosters gevolgd tijdens haar bezoek aan Cambodja, waar zij het proces van eerlijke kleding heeft onderzocht. MC LAZY neemt hierin de presentatie voor zijn rekening.

MC LAZY
Tariq Khan alias MC LAZY is de 23-jarige Pakistaans/Nederlandse artiest die vorig jaar al aandacht vroeg voor het belang van eerlijke handel met zijn in Thailand geschoten videoclip ‘Jamestown’. Eerder dit jaar bracht hij het nummer ‘Prayer For Pakistan’ uit, opgedragen aan de slachtoffers van de overstroming in Pakistan. Nu presenteert hij het nummer ‘For The Rights’ als nieuwste single van het nog te verschijnen album ‘More Than Words’.

Bestel de cd voor vijf euro en je steunt het werk van de Cambodjaanse vakbond C.CAWDU. Stuur een email naar internationaal@cnv.nl en vermeld je naam en adresgegevens. De cd ontvang je dan zo snel mogelijk thuis (zo lang de voorraad strekt).

Voor meer informatie over MC LAZY, zie www.whoislazy.com

For The Rights, exclusive event:

Club Jaco
Rhijnspoorplein 1a
1091 GC Amsterdam Oost
(Achterkant HvA gebouw, nabij Metrostation Weesperplein)

Donderdag 23 December
Zaal open: 18.30
Start: 19.00
Einde: 21.00

www.whoislazy.com

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief