KLM heeft besloten om vanaf eind 2013 geen plofkip meer te serveren aan boord van haar vliegtuigen. Vanaf oktober konden businessclass klanten al smullen van kipkluifjes met het Beter Leven keurmerk. KLM stewardessen delen dagelijks 40.000 maaltijden en hapjes uit.

KLM serveert nu al biologische melk, en diervriendelijke vis en kalfsvlees. Op vluchten die vanuit de Verenigde Staten vertrekken worden omeletten gebakken met ‘cage-free’ eieren. Deze diervriendelijke switch komt voort uit de samenwerking met het WNF.

Lees meer op de Parool website.

Foto (cc)

 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief