Even wegen. Hoe groot is deze drol? Dat wordt dan 5 minuten internet. U wilt langer op het wifi-netwerk? Ja, dan had uw hond maar wat beter zijn best moeten doen.

In de parken van Mexico-city kun je in ruil voor hondenpoep gratis wifi krijgen. Wanneer de baasjes van de vrolijke viervoeters netjes de uitwerpselen droppen in de ‘’Terra Poo Wifi’’ vuilnisbakken krijgt het hele park even wifi. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de drol wordt het aantal minuten bepaald.

Initiatiefnemer is reclamebureau DDB Mexico die de vuilnisbakken bedacht voor de Mexicaanse internetprovider Terra. Het onderstaande promotiefilmpje belooft geërgerde Mexicanen de wandelhemel. Nooit meer slalomen om drollen heen. Wel is de vuilnisbak te hacken door er bakstenen of ander afval in te gooien. DDB vindt dat niet erg. ‘’Het gaat er uiteindelijk om dat het park schoner wordt’’, verklaart een woordvoerder.

Foto: (cc) Bron: Huffington Post

 

 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief