23, 24 en 25 april organiseert GOOD! dit driedaagse evenement aan de rand van Lelystad. De beurs richt zich op consumenten met een groeiende interesse in een duurzame leefstijl.  Op de beurs kunnen bezoekers onder andere deelnemen aan workshops, proeven van biologische hapjes en gratis professioneel advies krijgen om duurzaamheid te integreren in huis. Voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met een lekkere en duurzame manier van leven!


GreenWish is tijdens deze dagen prominent aanwezig om mensen te laten kennismaken met GreenWish, maar ook  om verschillende van haar initiatieven in de spotlights te zetten. Zo kunnen we aan Nederland laten zien hoe gevarieerd, waardevol en inspirerend de initiatieven van GreenWish zijn!

GreenWish zet zich in om particuliere, duurzame initiatieven te stimuleren en te ontwikkelen. Door advies, coaching en de toegang tot een uitgebreid netwerk, biedt zij mensen met een duurzaam idee de nodige ondersteuning om hun idealen in praktijk te brengen.

GOOD!Lelystad is de eerste duurzame lifestylebeurs van GOOD!Events.  GreenWish heeft ook de initiatiefnemers van GOOD!Events op weg geholpen met advies en het aanbieden van een netwerk, om zo de eerste ecobeurs te verwezenlijken.

Voor meer informatie over GOOD! Lelystad en GreenWish, kunt u terecht op de website www.greenwish.nl.  

www.greenwish.nl

www.goodlelystad.nl

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief