Hard/t voor IS (Internationale Samenwerking) is hét netwerkpodium van COS Haaglanden & West Holland voor maatschappelijk betrokken burgers die al of nog niet actief zijn binnen internationale samenwerking. Naar Hard/t voor IS komen mensen die meer willen weten over de mogelijkheden en onmogelijkheden van IS. Het biedt ook een plek om elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen en te bouwen aan een duurzaam netwerk. COS Haaglanden & West Holland organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met de Gemeente Delft.

Hard/t voor IS vindt plaats op maandag 13 oktober, van 18.30 tot 22.00 uur. De toegang is gratis. Voor deelname aan de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Elise Verheij: e.verheij@coshaaglanden .nl of 070 3456154.
Locatie: Wijkcentrum de Vleugel (Aart van der Leeuwlaan 4, Delft).
Met o.a. Dhr. Bas Verkerk (Burgemeester van Delft), Mevr. Sara Kinsbergen (CIDIN), Dhr. Erik-Jan Hertogs (VNG International), Mevr. Josta ten Broeke (Cordaid) en Mevr. Marloes Borsboom (COS Haaglanden & West Holland). Meer info op www.coshaaglanden.nl

Programma
18.30    Inloop met koffie en thee
19.00    Opening door burgemeester Bas Verkerk
19.10    Korte presentatie door Karima el Bouchtaoui (Bestuurslid COS Haaglanden & West Holland
19.20    Lezing door Sara Kinsbergen (Onderzoekster CIDIN) gevolgd door een korte vragen/discussieronde o.l.v. Kees Kruijff (Programmamanager Internationaal Beleid Delft)
20.00    Korte pauze
20.15    Drietal workshops, gegeven door Cordaid, VNG International en COS Haaglanden & West Holland
21.15    Netwerkborrel met 'fair' hapje en drankje
22.00    Afsluiting

Hard/t voor IS in Delft

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
oneworld logo 2

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief