Internetprogramma's zijn 'e-tools' die daarbij helpen. En als we die gebruiken in de samenwerking met onze partners in het Zuiden of hier in Nederland is er sprake van 'e-collaboration'.

En écht waar, iedereen kan het. Dat laat het informatieve boekje I collaborate, E-collaborate, We collaborate van PSO zien. Daarin staan bijvoorbeeld de ervaringen van organisaties met gratis bellen via internet (Skype), of wat de toegevoegde waarde is van 'social bookmarking' of het gebruik van 'wiki's'. De publicatie is, geheel in stijl, te downloaden op www.pso.nl (klik op 'Zoek' en tik in het venster 'boekje'): e-asy.

Lees op http://icollaborate.blogspot.com over nog meer e-kwesties. Wilt u informatie delen in een 'e-community' over e-collaboration, meldt u dan aan bij Joitske Hulsebosch (j.hulsebosch@iicd.org) of Sibrenne Wagenaar (wagenaar@pso.nl).

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief