Werk jij aan een initiatief om de samenleving duurzamer te maken? En wil je graag in gesprek met een betrokken ambtenaar die kan meedenken met je initiatief?

 Ben jij een ambtenaar en wil je je graag laten inspireren door koplopers op het gebied van duurzaamheid? En wil je met jouw kennis en ervaring graag in gesprek over hun initiatieven en de rol van de overheid daarbij?

Maak dan nu meteen een profiel aan op www.dagvandeduurzaamheid.nu/duurzamedates en zoek een duurzame date!

Op deze site kunnen initiatiefnemers en ambtenaren met elkaar in contact komen om wederzijds kennis te delen en inspiratie op te doen. Wanneer een match tot stand is gekomen, onvang je de contactgegevens van je date. Hierna kunnen jullie contact met elkaar opnemen en het gesprek aangaan. Je ontvangt van de organisatie een uitnodiging van ontmoetingen op Duurzame Dinsdag (01-09-2009) en de Dag van de Duurzaamheid (09-09-2009). Duurzame Dates wordt afgesloten met een bijeenkomst op de Idealendag op 10 oktober 2009. 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief