De ondersteuning voor het ondernemersprogramma van COS Brabant vindt plaats in het kader van de Subsidiefaciliteit Burgerschap en Ontwikkelingssamenwerking (SBOS) van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

De provinciale centra voor internationale samenwerking werken volgens het motto: Denk Mondiaal, Handel Lokaal. Dit motto leidt als vanzelf naar mondiaal burgerschap. Immers, een mondiaal burger is zich bewust van de effecten van zijn of haar handelen op de rest van de wereld en neemt zijn of haar verantwoordelijkheid daarin.

Voor een ondernemer – en zijn werknemers – geldt precies hetzelfde, specifiek ten aanzien van de keten waarin zijn bedrijf werkzaam is. Als meer MKB’ers hun productie en diensten verduurzamen en hierover communiceren, draagt dit bij aan een duurzame economie, betere werkgelegenheid en meer meningsvorming over internationale samenwerking en mondiaal burgerschap onder afnemers en collega-ondernemers.

http://www.mvoloont.com/showpage.aspx?steID=6&catID=250
http://www.cosbrabant.nl

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief