Bij terugkomst in Nederland willen velen iets doen met hun ervaring in het ontwikkelingsland: een project opzetten, werken in de ontwikkelingssector of via hun lifestyle een bijdrage leveren. Het After Travel Event biedt diverse workshops, ideeën en informatie over hoe je dat kunt doen. Daarnaast is er een debat over vrijwilligerstoerisme en is er gelegenheid om te netwerken. Het evenement is ook interessant voor iedereen die nog op reis gaat.

Meer informatie en aanmelden
Het evenement vindt plaats van 11:00 tot 16:00 uur in Pakhuis De Zwijger. Entreeprijs bepaal je zelf. Ga voor het complete programma naar www.cosnoordholland.nl. Gelieve je van te voren aan te melden via info@cosnoordholland.nl. Het After Travel Event wordt georganiseerd door COS Noord-Holland.

COS Noord-Holland is hét regionale centrum voor internationale samenwerking in Noord-Holland en biedt netwerk, informatie en advies rondom mondiale vraagstukken. Het centrum maakt onderdeel uit van een vereniging van 11 regionale COSsen.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
oneworld logo 2

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief